Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Saga Trailer ApS.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Saga Trailer ApS.
Dokumentation og brugervejledninger til varen, hvis de findes, følger varen.

Leveringen anses for at være sket, når kunden har fået varen udleveret, eller når bæreren (postdanmark, danske fragtmænd) har placeret varen på en, af kunden, angivet lokation.

Risikoen for varer købt af Saga Trailer ApS overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet. Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Saga Trailer ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Saga Trailer ApS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Saga Trailer ApS har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort Alle priser hos Saga Trailer ApS – på web-adressen http://www.sagawebshop.dk – er eksl. Moms.

Fortrydelsesret Saga Trailer ApS yder 14 dages fortrydelsesret til private kunder, gældende fra den dag du modtager dine varer. Der ydes ingen returret til erhvervsdrivende.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Alle materialer på hjemmesiden omfattet af copyright må ikke uden Saga Trailer af 2006 ApS forudgående skriftlige samtykke eksemplarfremstilles, vises eller distribueres til nogen anden part end brugeren af hjemmesiden

Saga Trailer af 2006 ApS forbeholder sig enhver ret til at ændre, og slette brugerkontoer, og vilkår for brugerkontoer.

Når du er kontokunde bliver omkostningerne for forsendelse først udregnet på afsendelsestidspunktet, på den måde sikrer vi dig, den bedste og mest fleksible løsning.

Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser i produktbilleder eller produktspecifikationer.