Om os

SAGA Trailer præsenterer de robuste og alsidige trailere fra Storbritannien

Saga Trailer er importør og forhandler i Danmark af.

Nugent Trailer Og Brian James Trailer.
SAGA Trailer har siden 1994 stået for importen af Britiske trailere i Danmark, som vi ikke er blege for at kalde de stærkeste på markedet. Vi har valgt at importere de pålidelige kvalitetstrailere, fordi vi vil tilbyde erhvervslivet trailere, der er skabt til at slide i det – hver dag hele året rundt.

En Saga Trailer har:

Varmgalvaniseret chassis, vanger og rammer i kraftige stålprofiler. Sider i galvaniserede, profilerede stålplader
Et enestående akselsystem, der består af gennemgående aksler, bladfjedre, store hjullejer, og stærke bremser med automatisk bakspærre.
Solide koblinger i støbegods.
Trailernes standardudstyr rækker til langt de fleste formål. Til de specielle behov har vi et stort udvalg i praktisk ekstraudstyr.
Hos SAGA Trailer glæder vi os over at præsentere en trailer, der som standard er så veludrustet, at du kan køre direkte på arbejde med den. Vi fører et bredt udvalg af forskellige modeller, så der er altid en, der passer lige til dig. Men har du særlige ønsker, kan vi selvfølgelig tilbyde praktisk ekstraudstyr og tilpasning til dit behov.

Med så stort og alsidigt et program kan det være svært at overskue, hvilken model der dækker dit behov bedst. Derfor hjælper SAGA Trailer og vore forhandlere med at finde den helt rigtige. Vi ønsker, at du får fuldt udbytte af din trailer, derfor er vi også parat med råd og vejledning i din hverdag.

Skulle du få behov for at reparere eller udskifte dele på din trailer, er den konstrueret på en måde, så det er nemt og billigt at gøre det selv eller at få SAGA Trailer til at yde servicen. Vi råder over et stort lager af reservedele især til Ifor Williams trailere, så i langt de fleste tilfælde kan du få de nødvendige materialer tilsendt fra dag til dag.